هدایت شده از F. Rezazade
F R: آموزش حلوا آرد :۲پیمانه شکر:۱/۵پیمانه=اگرشیرین دوست داشتین ۲ پیمانه کنید زعفران دم کرده:۲قاشق مربا خوری هل ساییده شده:۱قاشق مرباخوری آب :۲/۵پیمانه روغن:نصف پیمانه خلال بادام /پودرنارگیل/دارچین برای تزئین ..................................... اول: شربت حلوا رو درست میکنیم. شکر و اب و زعفران و هل را داخل قابلمه می ریزیم و هم میزنیم تا شکر کامل حل شود و شعله را روشن میکنیم و کم میکنیم. همزمان قابلمه دیگری گذاشته و شعله را روشن میکنیم و آرد را داخل قابلمه می‌ریزیم و تفت میدهیم تا زمانی که رنگ آرد تغیر کند حواسمان باشد که آرد نسوزد و مرتب باید هم زد توجه داشته باشین که برای تفت دادن آرد حتما از کفگیر چوبی استفاده بشه برای ظروف چدن و اصلا از کفگیر های پلاستیکی استفاده نکنین چون روی حرارت پلاستیکش باز میشه وبا حلوا مخلوط میشه ارد که خوب تفت خورد قابلمه را بر می داریم و آرد های تفت داده شده را ۳ مرتبه الک میکنیم وبعد داخل قابلمه روغن می ریزیم و آرد راهم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا آرد وروغن مخلوط شوند وبعد شربت حلوارا اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم وبعد از چند دقیقه شعله را خاموش میکنیم حلوای ما آمادس. نوش جان 😋😋😋 💎@javaheraneiiha