F R:
آموزش حلوا
آرد :۲پیمانه
شکر:۱/۵پیمانه=اگرشیرین دوست داشتین ۲ پیمانه کنید
زعفران دم کرده:۲قاشق مربا خوری
هل ساییده شده:۱قاشق مرباخوری
آب :۲/۵پیمانه
روغن:نصف پیمانه
خلال بادام /پودرنارگیل/دارچین
برای تزئین
.....................................
اول: شربت حلوا رو درست میکنیم.
شکر و اب و زعفران و هل را داخل قابلمه می ریزیم و هم میزنیم تا شکر کامل حل شود
و شعله را روشن میکنیم و کم میکنیم.
همزمان قابلمه دیگری گذاشته و شعله را روشن میکنیم و آرد را داخل قابلمه میریزیم و تفت میدهیم تا زمانی که رنگ آرد تغیر کند حواسمان باشد که آرد نسوزد و مرتب باید هم زد
توجه داشته باشین که برای تفت دادن آرد حتما از کفگیر چوبی استفاده بشه برای ظروف چدن
و اصلا از کفگیر های پلاستیکی استفاده نکنین چون روی حرارت پلاستیکش باز میشه وبا حلوا مخلوط میشه
ارد که خوب تفت خورد قابلمه را بر می داریم و آرد های تفت داده شده را ۳ مرتبه الک میکنیم
وبعد داخل قابلمه روغن می ریزیم و آرد راهم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا آرد وروغن مخلوط شوند
وبعد شربت حلوارا اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم
وبعد از چند دقیقه شعله را خاموش میکنیم
حلوای ما آمادس.
نوش جان 😋😋😋
#آشپزی
#دختران_جواهرانه
#ما_ملت_امام_حسینیم
💎
@javaheraneiiha