7.63M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
تک نفره مواد لازم : 🥢گوشت چرخ کرده 400 گرم 🥢برنج ایرانی 4 پیمانه 🥢گردو 10 عدد 🥢کشمش نصف پیمانه 🥢زرشک نصف پیمانه 🥢پودر گل محمدی 🥢پودر زیره سیاه 🥢پودر دارچین 🥢پیاز 2 عدد 🥢زعفران دم کرده 🥢ماست 4 قاشق 🥢تخم مرغ کامل 2 عدد 🥢نمک 🥢زردچوبه فلفل سیاه طرز تهیه : کته درست کردن که همه استادین من به ازای چهار پیمانه برنج ، هشت پیمانه آب و یه اسکوپ کره حیوانی و کمی نمک ریختم تو قابلمه وقتی سطح برنج سوراخ سوراخ شد دم گذاشتم نیم ساعت ، کته آماده شد گذاشتم کنار ، گوشت چرخ کرده رو با پیاز نگینی و روغن و نمک حسابی سرخ کردم بعد ادویه زدم بعد پودر گل محمدی و زیره و دارچین زدم و در آخر گردوی لپه ای و کشمش و زرشک . اینم از مواد گوشتی. تخم مرغ و ماست و زعفران رو با چنگال زدم و برنج رو بهش اضافه کردم قالب رو چرب کردم یه لایه برنج ، لایه وسط گوشت و مجدد روش برنج ریختم و گذاشتم تو فر از قبل گرم شده با درجه حرارت صد و هشتاد درجه ، به مدت بیست دقیقه ته چین ما آماده هست. ‌بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c