🍔
#ژله_هندوانه_ای
#ایده_یلدا
✍مواد لازم:
🥢 یک بسته پودر ژله آلوورا
🥢 یک بسته پودر ژله هندوانه
🥢 یک بسته پودر ژله کیوی
🥢 یه عدد کیدی
🥢 یک قاشق غذاخوری شکر
🥢 نصف لیوان شیر
🥢۳/۵ لیوان آب جوش
🥣طرز تهیه:
ژله کیوی رو به همراه یک ونیم لیوان آب جوش کامل مخلوط میکنیم تا یکدست بشه یک عدد کیوی رو خرد میکنیم و بهش شکر و کمی آب اضافه میکنیم میزاریم روی حرارت متوسط ۳ الی ۴ دقیقه تا به جوش بیاد اگه این کارو انجام ندید ژله اصلا نمیبنده چون کیوی خاصیت اسیدی داره کیوی های به دمای محیط رسیده رو داخل قالب مورد نظر میریزیم و روی کیوی ها ژله که کامل به دمای محیط رسیده رو اضافه میکنیم و میزاریم داخل یخچال به مدت ۴۰ دقیقه تا نیم بند بشه
برای قسمت پوست هندوانه یک بسته پودر ژله آلوورا به همراه یک لیوان آب جوش کامل هم میزنیم تا یکدست بشه و بعد میزاریم تا خنک بشه بعد بهش نصف لیوان شیر به دمای محیط اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و میریزم روی ژله کیوی که نیم بند شده و ۴۰ دقیقه داخل یخچال قرار میدیم برای دونه های هندوانه شکلات رو ذوب میکنیم و میریزیم داخل قیف و روی قالب شکل دونه هندوانه در میاریم برای لایه آخر یک بسته پودر ژله هندوانه رو با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم تا یکدست بشه و میریزیم روی ژله آلوورا و میره داخل یخچال به مدت ۱ساعت تا بگیره
بفرست واسه همه ی خانومای
#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c