🍔
#شکلات_پاستیلی
🥢شکلات تخته ایی سفید 150 گرم.
🥢ژله رنگ قرمز 1 بسته.
🥢گلوکز یا عسل 2 قاشق غذاخوری.
🥢آب معمولی 1/3 لیوان.
🥢رنگ ژله ای سبز کمی.
ابتدا شکلات سفید رو به روش بن ماری کاملا ذوب کنین، بعد با کمک خلال دندون داخل قالب های کوچیک شکلات رو طرح میاندازیم سپس مابقی شکلات رو با کمی رنگ سبز مخلوط کرده و داخل قالبها رو پر میکنیم، بعد از دو دقیقه قالب رو روی صفحه مشبک برگردونین تا شکلات اضافه خارج شه و فقط کف و اطراف قالب ها شکلات باشه بعد با کاردک روی قالب رو تمیز کنین تا در پایان کار لبه های شکلات تمیز در بیاد.
حالا قالب رو نیم ساعت در یخچال بذارین تا شکلات سفت شه.
بهتره این مرحله رو دو بار تکرار کنین.
در این فاصله پاستیل رو آماده کنین.
پودر ژله رو با آب مخلوط کرده روی حرارت بن ماری میکنیم وقتی کاملا ذرات ژله حل شد، گلوکز یا عسل رو بهش اضافه می کنیم وقتی کاملا حل شد، از روی حرارت برداشته و میذاریم خنک شه، سپس داخل قالب ها رو باهاشون پر میکنیم، بعد از چند دقیقه که پاستیل بست، مابقی شکلات ها رو روی پاستیل ها میریزیم و میذاریم دو ساعت تو یخچال تا کاملا سفت شه
بفرست واسه همه ی خانومای
#کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c