🍔
#مربا_به
✍🏻مواد لازم:
به ۱ کیلو
🥢 شکر ۱ کیلو
🥢 دانه هل
🥢آب به میزانی که روی به هاتون رو بگیره
۱-به هارو بشورین و پوست بکنین
هیچ نقطی سیاه روی به نمونه که بعدا باعث کپک زدن مربا میشه
۲-به اندازه دلخواه برش بدین
۳-به هارو داخل قابلمه مسی بریزین وتا جایی که روی به هارو بگیره آب اضافه کنین
۴-در قابلمه رو بزارین اجازه بدین به ها بپزن،با یه قاشق چک کنین وقتی از وسط راحت نصف شدن آمادس
۵-دانه هل و شکر رو اضافه کنین
آروم هم بزنین تا به ها له نشن
۶-بعد دم کن بزارین سر قابلمه اجازه بدین ۴ ساعت به آرومی بپزه
توی ۴ ساعت درش رو باز نکنین
اگه دوست داشتین از شعله پخش کن استفاده کنین
۷-بعد ۴ ساعت چک کنین میبینین رنگ مرباتون عوض شده البته یه دو ساعتی هم زمان نیاز داره
۸-تقریبا بعد از ۶ ساعت مربا آمادس در قابلمه رو بردارین اجازه بدین با دمای ملایم شهدتون به غلظت مورد نظرتون برشه هرچه دما ملایم درصد شکرک پایین
بفرست واسه همه ی خانومای
#کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c