🍔
#دسر_لیوانی
✍مواد لازم:
🥢 بیسکوییت پودر شده یا پتی بور یا لوتوس
🥢خامه صبحانه یا قنادی
🥢کرم بیسکوییت
🥢توت فرنگی
بیسکوییت هارو به هر روشی که دوست دارید پودر کنید.
خامه صبحانه یا قنادی رو با مقدار کمی کرم بیسکویت میکس کنید تا رنگش از سفید به کِرم تغییر کنه ( مثلا برای ۱ پاکت خامه صبحانه ۱ ق غ خ کرم بیسکوییت کافیه )
توت فرنگی هارو خورد کنید برای لایه ی میانی
و برای لایه ی آخر دوتا ق غ خ خامه رو با دوتا ق غ خ کرم بیسکوییت میکس که که رنگش بیشتر شبیه کرم بیسکوییت بشه و تمام.
اگه میخوای لای های بیسکویت ها نرم تر بشه و پودری نباشه ، به میکسِ خامه میانی یکم شیر اضافه کن که شُل تر بشه ، و بعد که آماده شد دسر رو به مدت ۲ ساعت بذارش یخچال.
بفرست واسه همه ی خانومای
#کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c