🍔
#فسنجون
✍مواد لازم:
🥢گردوی میکس شده ۳۰۰ گرم
🥢 پیاز رنده شده ۱ عدد متوسط
🥢 مرغ تیکه شده به تعداد لازم
🥢 رب انار ملس ۳ قاشق غذاخوری
🥢 اب سرد ۴ لیوان
🥢 نمک و فلفل سیاه و زعفران
🔷ابتدا پیاز و با کمی روغن تفت میدیم تا سبک و شیشه ای بشه،بعد گردویی که خوب میکسش کردیم و کاملا له شده رو اضافه میکنیم،اولین ترفند روغن انداختن فسنجون همینه، یعنی گردو کاملا له و خمیری شده باشه،من با دستگاه مولینکس میکش کردم، با حرارت خیلی ملایم گردو و پیاز و کمی تفت بدین،حالا اب سرد اضافه کرده و حرارت بالا باشه تا گردو بالا بیاد ،اینجا مواظب باشید که خورشت سر نره ،حالا حرارت و کم کنید تا خورشت اروم اروم بجوشه یک ساعت که گذشت مرغامون و با کمی نمک و زعفران اضافه میکنید و میزارید جا بیفته
بفرست واسه همه ی خانومای
#کدبانو 😍 😍
نوش جان 😋 😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c