5.55M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
🍔 🥢زرشك 2 ق غ 🥢 تخم مرغ 1عدد به اضافه 1عدد زرده تخم مرغ 🥢 زعفران آبکرده به میزان لازم 🥢 نمک، فلفل،دارچین به میزان لازم 🥢 روغن مایع یک سوم پیمانه 🥢 ماست چکیده ۴ ق غ 🥢 مرغ پخته و ریش شده ۲۰۰ گرم 🥢 برنج ۲ پیمانه 🥢 خلال پسته ب میزان لازم 🔷گوشت مرغ رو که پخته و ریش کردید با کمی کره و زعفران و دارچین سرخ کنید. برنجی را که از قبل با نمک خیس کنید بعد بپزید و آبکش کنید. برنج رو یکم زنده تر بردارید بعد از ابکش بذارید کامل سرد بشه. تخم مرغ و زرده رو به همراه ماست، زعفران، نمک و فلفل و کمی دارچین و روغن خوب هم بزنید تا مایع یکدستی بدست بیاد. بعد برنج آبکش شده ای که از داغی افتاده بهش اضافه کنید. ته قابلمه رو چرب کنید و از مخلوط برنج بریزید حالا روش مقداری از گوشت مرغ و دوباره برنج بریزید تا قالب پر شه با پشت قاشق کمی فشار بدید تا جایی از قالب خالی نمونه.( به جای مرغ از گوشت و یا حتی گوشت چرخکرده سرخ شده هم میتونید استفاده کنید و همینطور تو لایه ی میانی میتونید زرشک و خلال پسته هم بریزید.) روی حرارت ملایم بذارید ب مدت یک ساعت تا کامل ته چین تغییر رنگ بده. بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c