9.92M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
🍔 🥢گوشت گوسفندی : ماهیچه یا ران ۴ عدد 🥢 پیاز : دو عدد متوسط 🥢 سیر : ۴ حبه 🥢 رب گوجه : یه قاشق غذاخوری 🥢 ادویه : نمک ، زرد چوبه ، فلفل قرمز چوب دارچین و دو عدد هل 🥢 زعفرون دمکرده 🥢 زرشک پیاز نگینی خرد شده رو تو روغن تفت میدیم کمی که سبک شد تیکه های گوشت رو اضافه میکنیم و در حدی که رنگ گوشت عوض شه تفت میدیم بعد ادویه و رب گوجه رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا عطر ادویه ها آزاد بشه چوب دارچین و هل هم اضافه میکنیم اندازه سه لیوان آب جوش میریزیم و ۳ ساعت میذاریم با شعله ملایم تا گوشت مغز پخت بشه بعد نمک و زعفرون دمکرده اضافه میکنیم و نیم ساعت زمان میدیم تا حسابی جابیفته یکی دو‌کفگیر از برنج دمکشیده رو زعفرونی میکنیم و با زرشک که تو کره و یه قاشق روغن تفت دادیم مخلوط میکنیم و برای تزیین روی چلو گوشت ازش استفاده میکنیم بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c