4.16M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
🍔 ✍مواد لازم: 🥢سینه مرغ ۳ عدد 🥢 پنیر پارمسان ۶۰ گرم 🥢 خرده نان باگت ۶۰ گرم (حدود ۱ عدد باگت) 🥢 سس سالسا مهرام 🥢 پنیر پیتزا ۱ پیاله 🥢 نمک و فلفل قرمز ۱ ق چ 🥢 پاپریکا نصف ق چ 🥢 زردچوبه 🥢 تخم مرغ ۲ عدد 🥣طرزتهیه : سینه مرغ از وسط نصف کن و سلفون بکش و با گوشتکوب بکوب ۲ طرفشو ۶۰ گرم پنیر پارمسان رنده شده با پودر نون باگت و نمک و پاپریکا و زردچوبه و فلفل قرمز خوب قاطی کن تخم مرغ هارو بشکون تو ظرف و خوب قاطی کن مرغ هارو بزن تو تخم مرغ بعد بزن تو آردها و بذار روی کاغذ مخصو تو سینی فر فر و ۱۰ دقیقه گرم کن بعد ۱۵ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه بذار بپزه بعد روش سس سالسا بزن و پنیر پیتزا اضافه کن و دوباره ۷ دقیقه بذار تو فر و ۲-۳ دقیقه هم فقط با شعله بالا که روش طلایی شه با سیب زمینی سرخ کرده و سس سالسا میل کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍 😍 نوش جان 😋 😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c