فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🔷لیوان آبی که استفاده می کنم 200 میلی لیتر است 🥢12 عدد فلفل متوسط، 🥢1 فنجان برنج خوش طعم، 🥢1/2 فنجان بلغور، 🥢حدود 100 گرم گوشت چرخ کرده، 2.5 ق غ جعفری خرد شده، 🥢 1 پیاز ریز خرد شده، 🥢 2 حبه سیر خرد شده، 🥢1 عدد گوجه پوست کنده و ریز خرد شده، 🥢 1/2 ق غ رب گوجه، 🥢نصف لیوان روغن، 🥢 1/2 ق چ پاپریکا، 🥢 1/2 ق چ فلفل سیاه، 🥢 زیره نوک ق چ، 1 ق چ نعنا خشک شده، نمک، 🥢6 عدد گوجه گیلاسی 🔷سس: 550 میلی لیتر آب داغ، نصف ق غ رب گوجه، نصف ق غ رب چیلی، 3 ق غ روغن، نمک 🔷فلفل ها را بشویید. ساقه ها را جدا کرده دانه ها را با چاقو تمیز کنید. با کمک چاقو چند خط تهش درست کنید. برنج و بلغور شسته و آبکش شده را با بقیه ی مواد خوب مخلوط کنید. داخل فلفل دلمه ای ها را پر کنید و مقداری فضا روی آن ها بگذارید. روی هر کدام از نصف گوجه استفاده کنید. دلمه ها را در سینی فر قرار دهید و سس را برای روی آن آماده کنید و در سینی بریزید. روی فلفل ها را با کاغذ روغنی مرطوب بپوشانید و در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه حدود 1 ساعت بپزید. درون قابلمه هم می‌توان این غذا رو آماده کرد. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c