😍
#بقچه_بادمجان
🥢۳-۴ عدد بادمجان
🔷برای کوفته :
🥢۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
🥢۱ تخم مرغ
🥢۱ پیاز
🥢۱-۲ قاشق غذاخوری پودر نان خشک
🥢نمک و فلفل سیاه
🔷سس:
🥢۲ گوجه فرنگی بزرگ
🥢۱-۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
🥢۱ حبه سیر
🥢نمک
🥢نزدیک ۱/۴ پیمانه آب
🥢۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
🔷برای تزیین :
فلفل و گوجه گیلاسی
بادمجان هارو نازک ببرین و داخل آب نمک حدود نیم ساعت نگه دارین بعد داخل آبکش بریزین تا آبش کاملا بره بعد هر دو طرفشونو کمی سرخ کنین ولی کاملل نیازی نیس که بپزن ، و روی دستمال بزارین.
برای کوفته ها، همه موادو ورز بدین و شکل بدین و هر طرفشونو سرخ کنین ولی نیازی نیس کامل بپزین.
برای سس، همه موادو مخلوط کنین و روی حرارت ملایم بجوشونین.
بادنجان هارو بشکل بعلاوه روی هم بزارین و کوفته رو روشون بزارین و ببندین و با خلال چوبی سفت کنین و گوجه و فلفل داخل خلال فرو ببرین و داخل سینی فر بچینین و سس رو روی همشون بریزین و در فر ۲۰۰ درجه بپزین
بفرست واسه همه ی خانومای
#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c