🍔
#شامی_کنجدی
خوشمزگی این شامی چند تا نکته هست:
🔹️ اول خوشمزگیش مزه دار کردنه گوشته حتما اینکارو انجام بدید
نشاسته ذرت یا آرد یا آرد نخودچی باعث ترد و پوک شدن شامی میشه
رب باعث خوشرنگ شدن شامی میشه ولی خیلی کم بریزید
کنجد سفید خام هم باعث زیبایی و خوش طعم شدن شامی میشه
یه سیبزمینی کوچیک پخته اضافه کنید تا مواد منسجم بشه
تمام
من یه مدل شامی هم درست میکنم که سبزی بیشتر میریزم مخصوصا سبزی های شمال که اون رنگش سبز تر میشه
بفرست واسه همه ی خانومای
#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c