فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢پوست هندوانه _ نیم کیلو‌ 🥢شکر _ نیم کیلو 🥢آب لیموترش تازه _ نصف استکان 🥢هل دو عدد 🥢زعفران _ دلخواه 🥢پوست لیموترش 🔷قسمت سبز پوست هندوانه را با چاقو یا پوست کن جدا کنید . قسمت سفید پوست را با کاتر یا چاقو در ابعاد دلخواهتون برش زده . لابلای آن شکر پاشیده و یکشب در یخچال قرار دهید تا آب بیندازد بعد از این مدت قابلمه را روی حرارت زیاد قرارداده تا شروع به جوشیدن کرده و شکر کاملا حل شود کف روی مربا را گرفته درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید برای دو ساعت با حرارت خیلی ملایم مربا بپزد و شیشه ای شود . هل درسته و زعفران ( دلخواه) و آب لیموترش و پوست لیموترش ( بدون قسمت سفید) را به مربا اضافه کرده و اجازه دهید نیم الی یکساعت دیگر مربا بپزد تا قوام بیاید . سپس هل و پوست لیمو را خارج کنید . اگر حرارت کم باشه نیازی به اضافه کردن آب حین پخت نداره ولی اگه قبل پخت کامل و شفاف شدن هندوانه ، مرباتون غلیظ شد میتونید مقداری آب اضافه کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c