🍔
#مربا_پوست_هندونه
🥢پوست هندوانه _ نیم کیلو
🥢شکر _ نیم کیلو
🥢آب لیموترش تازه _ نصف استکان
🥢هل دو عدد
🥢زعفران _ دلخواه
🥢پوست لیموترش
🔷قسمت سبز پوست هندوانه را با چاقو یا پوست کن جدا کنید .
قسمت سفید پوست را با کاتر یا چاقو در ابعاد دلخواهتون برش زده .
لابلای آن شکر پاشیده و یکشب در یخچال قرار دهید تا آب بیندازد
بعد از این مدت قابلمه را روی حرارت زیاد قرارداده تا شروع به جوشیدن کرده و شکر کاملا حل شود
کف روی مربا را گرفته درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید برای دو ساعت با حرارت خیلی ملایم مربا بپزد و شیشه ای شود .
هل درسته و زعفران ( دلخواه) و آب لیموترش و پوست لیموترش ( بدون قسمت سفید) را به مربا اضافه کرده و اجازه دهید نیم الی یکساعت دیگر مربا بپزد تا قوام بیاید .
سپس هل و پوست لیمو را خارج کنید . اگر حرارت کم باشه نیازی به اضافه کردن آب حین پخت نداره ولی اگه قبل پخت کامل و شفاف شدن هندوانه ، مرباتون غلیظ شد میتونید مقداری آب اضافه کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای
#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c