🍔
#ناگت_مرغ
🥢سینه مرغ ۳ عدد
🥢نان تست ۴ عدد
🥢پیاز ۱ عدد
🥢سیر ۲ حبه
🥢آب ی۱/۳ پیمانه
🥢نمک ۲ قاشق چای خوری
🥢آویشن و پودر سیر و پودر پیاز و پاپریکا و فلفل قرمز و فلفل سیاه ( از هر کدوم یک قاشق چای خوری )
🥢تخم مرغ ۲ عدد
🥢سس تند ۲ قاشق غذا خوری
🥢پانکو ۱ ونیم پیمانه
🔷مواد سس:
🥢مایونز ۲ قاشق غذا خوری
🥢خردل ۱ قاشق نصف قاشق غذا خوری
🥢کچاب ۱ قاشق غذا خوری
🥢سرکه ۲ قاشق غذا خوری
🔷چند تا نکته برای ناگت ،اول این که حتما آب یخ اضافه کنید ،بعد از میکس کردن ۱ ساعت بزارین یخچال ،بعد از این که پودر سوخاری زدین ۱ یاعت بزارین فریزر ( تا ۳ ماه هم میشه ) ،حرارت برای سرخ کردن کم باشه ،تو فر هم میتونید آماده ش کنید ،دمای ۱۹۰ درجه ۲۵ الی ۳۰ دقیقه
بفرست واسه همه ی خانومای
#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c