10.02M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
🍔 🥢بادمجان یک کیلو 🥢سیر پنج حبه 🥢خیار چهار عدد 🥢هویج سه عدد متوسط 🥢سبزی معطر دو قاشق 🥢گلپر نسابیده یک قاشق چایخوری 🥢سرکه به میزان لازم 🥢نمک و زردچوبه 🥢فلفل قلمی تند 🔷اول از همه بادمجونارو کبابی میکنیم و پوستش رو میگیریم.دقت کنید حتمل بادمجون کبابی شه که تمام عطر این ترشی به همین بادمجون کبابیشه. خیار و هویج و فلفل و با سرکه و نمک میپزیم و میذاریم کنار تا خنک شه. بادمجون کبابی که با چنگال له کردیم و با زردچوبه مخلوط میکنیم و خیار و هویج و فلفل و از قابلمه خارج میکنیم و ساطوری میکنیم یا مثل من داخل مخلوط کن میریزم و یکم خردش میکنیم.دقت کنید زیاد له نشه. بعد خرد شدن به بادمجون اضافه میکنیم و نمک میزنیم. سیر هم با گلپر ساطوری میکنیم و با سبزی معطر که من چوچاق و کوتکوتو استفاده کردم مخلوط میکنیم و بعد به مواد ترشی بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c