6.77M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
🍔 🥢بادمجان ۲عدد متوسط 🥢پیاز خلالی ۱ عدد متوسط 🥢روغن ۳ قاشق 🥢سینه مرغ ۱ عدد متوسط 🥢فلفل دلمه ای رنگی هرکدام دوقاشق نگینی 🥢ادویه :نمک پودر سیر فلفل جوز هندی اویشن به اندازه دلخواه 🥢شیر ۲لیوان 🥢خامه ۱ قاشق 🥢ارد ۲قاشق 🥢یک بسته لازانیا 🥢پنیر پیتزا نصف پیمانه 🥢کره ۱ قاشق 🔹بادمجانها پوست گرفته حلقه کنید نمک بپاشید به مدت نیم ساعت تا اب بادمجان ها گرفته بشه ۱قاشق روغن بریزید وبادمجانها سرخ کنیدپیازها داخل تابه بریزیدتفت بدیدمرغها از قبل با یک عدد پیاز بپزیدسپس مرغها خرد کنید وداخل تابه اضافه کنیدسپس فلفل دلمه اضافه کنید ادویه ها به غیر از جوزهندی اضافه کنید۱قاشق خامه اضافه کنید چون سینه مرغ کمی نرم میکنه سس بشامل ارد با۱ قاشق کره تفت بدید تا خامیش گرفته بشه سپس شیر اضافه کنیدمدام هم بزنیدتا ارد گلوله نشه جوزهندی کمی اویشن ونمک پودرسیراضافه کنید غلظت سس باید از فرنی نازکتر باشه خمیرلازانیا کمی میذاریم داخل ابجوش تا نرم بشه درظرف اول کمی سس بشامل بعد خمیر بعد مرغ ها بادمجان سس بشامل وپنیر پیتزا لایه به لایه در اخر سس بشامل و اویشن ، داخل فر بمدت ۱ساعت درجه حرارت ۱۸۵ بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c