🍔#خورشت_زعفرونی
🥢روغن: ۴ قاشق غذاخوری
🥢پیاز: ۲ عدد
🥢سیر: ۲ حبه
🥢سینه مرغ: ۴۰۰ گرم
🥢هویج: ۲ عدد
🥢فلفل دلمه: ۲ عدد
🥢زرد چوبه: ۱ قاشق چایخوری
🥢فلفل سیاه: نصف قاشق چایخوری
🥢نمک: ۱ قاشق چایخوری
🥢زعفران دم شده: ۵ قاشق غذا خوری
🥢ماست همزده: ۱/۵ لیوان
🔹پیاز و سیر رو به خوبی سرخ کنید، مرغ که اضافه شد ۱۰ دقیقه باید سرخ بشه، هویج و فلفل دلمهای رو بزنید و ۳ دقیقه بعد ادویه. بعد از ۵ دقیقه زعفرون و ماست (بدون آب) رو بریزید، حرارت رو خیلی کم کنید و ۸۰ دقیقه به اون زمان بدید تا بپزه.
🔹برای کته:
برنج شسته شده، نمک، روغن و آب (تقریبا مقدار برنج یا یکم بیشتر که البته به نوع برنج بستگی داره) رو بریزید و آبش که تبخیر شد، حرارت رو کم کنید و در قابلمه رو ببندید تا دم بکشه.
بفرست واسه همه ی خانومای
#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c