11.65M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
🍔 🥢روغن: ۴ قاشق غذاخوری 🥢پیاز: ۲ عدد 🥢سیر: ۲ حبه 🥢سینه مرغ: ۴۰۰ گرم 🥢هویج: ۲ عدد 🥢فلفل دلمه: ۲ عدد 🥢زرد چوبه: ۱ قاشق چای‌خوری 🥢فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری 🥢نمک: ۱ قاشق چای‌خوری 🥢زعفران دم شده: ۵ قاشق غذا خوری 🥢ماست همزده: ۱/۵ لیوان 🔹پیاز و سیر رو به خوبی سرخ کنید، مرغ که اضافه شد ۱۰ دقیقه باید سرخ بشه، هویج و فلفل دلمه‌ای رو بزنید و ۳ دقیقه بعد ادویه. بعد از ۵ دقیقه زعفرون و ماست (بدون آب) رو بریزید، حرارت رو خیلی کم کنید و ۸۰ دقیقه به اون زمان بدید تا بپزه. 🔹برای کته: برنج شسته شده، نمک، روغن و آب (تقریبا مقدار برنج یا یکم بیشتر که البته به نوع برنج بستگی داره) رو بریزید و آبش که تبخیر شد، حرارت رو کم کنید و در قابلمه رو ببندید تا دم بکشه. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c