10.71M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
🍔 🥢برنج ۳ پیمانه 🥢سبزی پلویی (شامل جعفری گشنیز تره و شوید) ۳۰۰ گرم 🥢۱ دونه پیاز متوسط نگینی شده 🥢۲ حبه سیر رنده شده 🥢زردچوبه ۱ قاشق چایخوری 🔹مواد لازم برای کاور کردن ماهی 🥢 آرد ۱ پیمانه برای کاور کردن ماهی 🥢ادویه ماهی ۱ قاشق مرباخوری 🥢زردچوبه یک قاشق مرباخوری 🥢نمک ۱ قاشق مرباخوری 🥢فلفل قرمز نصف قاشق مرباخوری 🔹ابتدا آرد و ادویه ها رو ترکیب میکنیم. ب ماهی ها نمک میپاشیم. ماهی را در آرد آغشته میکنیم و در سرخ میکنیم. برای ته قابلمه فقط یک قسمت ماهی سرخ شود و برای لای پلو هر دو طرف ماهی را سرخ میکنیم. برای آماده کردن سبزی پلو ابتدا پیاز را تفت میدهیم و بعد سیر را اضافه میکنیم، سبزی را اضافه کرده در حد کشیده شدن آب سبزی تفت میدهیم. کف قابلمه ماهی ها را از قسمت سرخ نشده کف قابلمه میچینیم برنج و سبزی اضافه کرده و ترکیب میکنیم و ماهی های سرخ شده را قرار میدهیم و ما باقی سبزی و پلو را اضافه کرده. و ب مدت ۴۰ دقیقه با دمای خیلی کم دم میدهیم. بعد از دم کشیدن گوشه های برنج را با چاقو آزاد میکنیم و ۱۰ دقیقه میزاریم ک قابلمه با دمای برنج باعث باز شدن برنج از قابلمه شود بعد در ظرف برمیگردونیم. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c