13.05M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
🍔 🥢بادمجون ۳ عدد 🥢 گوجه فرنگی ۵ عدد 🥢 پیاز ۲ عدد 🥢 سیر ۷ حبه 🥢 سیب زمینی ۳ عدد 🥢 عدس ۱/۲ لیوان 🥢 سبزی خورشتی ۱۰۰ گرم 🥢 نعناع ۱ قاشق غذاخوری 🥢 آردگندم ۱ قاشق غذاخوری 🥢 شنبلیله: ۱ قاشق غذاخوری 🥢 زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری 🥢 فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری 🥢 رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری 🥢 نمک و آبغوره به مقدار لازم 🔹سیب زمینی، پیاز، سیر و بادمجون ها را پوست گرفته و ریز می کنیم.گوجه فرنگی ها را داخل آب جوش و آب یخ قرار داده، پوست گرفته و ریز می کنیم.سیر و پیاز را داخل روغن تفت می دهیم و پس از کمی طلایی شدن بادمجون ها را اضافه کرده و تفت می دهیم، درب قابلمه را قرار داده و حدود ده دقیقه می پزیم، گوجه فرنگی ها را ریخته و تفت می دهیم، به ترتیب سیب زمینی، رب گوجه فرنگی، نعناع، آرد، شنبلیله، زردچوبه و فلفل سیاه را اضافه می کنیم و تفت می دهیم، شش لیوان آب، عدس و سبزی خورشتی را داخل غذا ریخته و با شعله ملایم حدود دو ساعت می پزیم، پس از جا افتادن اشکنه، نمک و آبغوره را اضافه می کنیم و هم می زنیم، تخم مرغ ها را یکی یکی داخل اشکنه ریخته و با شعله ملایم بدون اینکه غذا را هم بزنیم، حدود بیست دقیقه دیگر می پزیم بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c