17.1M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 آرد سفید ۲ پیمانه 🥢 آب ۲ پیمانه 🥢 کره ۱۰۰ گرم 🥢 شکر ۲ قاشق غذاخوری 🥢 تخم مرغ ۲ عدد 🔹مواد لازم شهد: شکر ۲ پیمانه/ آب یک پیمانه/گلاب ۱/۳ پیمانه/ زعفرون دم شده (شکر و آب رو مخلوط کنید ۱۰ دقیقه که جوشید گلاب و زعفرون اضافه کنید و خاموش کنید که سرد شه) آب و شکر و کره رو داخل تابه بزارید به جوش که اومد ، آرد رو الک کنید و هم بزنید. حدودا ۸ الی ۱۰ خمیر رو داغ بزنید. خمیر رو داخل کاسه دیگه بریزید و کمی که خنک شد تخم مرغ هارو دونه دونه اضافه کنید و با همزن بزنید، مواد رو داخل قیف بریزید و مطابق ویدیو به دو‌روش میتونید بهش شکل بدید داخل روغن بزارید و بعد دو‌طرفشو روی حرارت کم سرخ کنید. در آخرم داغ داغ داخل شهد سرد بریزید و اجازه بدید ۲ دقیقه بمونه تا شهد به خوردش بره. خمیر باید از داغی بیوفته ولی سرد نشه داغ زدن خمیر یعنی خمیر رو تو تابه هی باز کنید و جمع کنید بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c