🍔#شارلوت
🥢کیک رول کوچک 10 عدد
🥢 کیک رول موزی 1 بسته
🥢 کرم شانتی 1 بسته
🥢 پنیر خامه ای 1 بسته(200گرم)
🥢 شیر 1 لیوان سرد
🥢 چیپس شکلات 1 کاسه
🥢 موز 1 عدد
🥢 توت فرنگی
🥢 80 گرم شکلات شیری برای روکش
🥣طرز تهیه :
کرم شانتی رو با شیر هم بزنید سپس پنیر خامه ای رو اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم بعد به مدت 15_20 دقیقه میذاریم داخل یخچال.بعد توت فرنگیها رو خرد کرده به مخلوط خامه اضافه میکنیم.کیکها رو به اندازه 1 سانتی برش داده و طبق فیلم داخل یک ظرف گود(اول سلفون میکشیم)میچینیم.3_4 قاشق از مخلوط خامه رو روی برشهای کیک گذاشته و روی اون رو دوباره برش کیک میذاریم و تا انتها ادامه میدیم.بعد 2_3ساعت داخل یخچال میذاریم.بعد از این مدت از یخچال بیرون میاریم و داخل ظرف سرو برمیگردونیم شکلات شیری رو به روش بنماری آب کرده و روی مواد میریزیم و هر طوری دوست دارید تزیین کنید
بفرست واسه همه ی خانومای
#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c