🍔#پای_سیب
🥢مقداری سیب
🥢 شکر
🥢 دارچین
🥢 کره
🥢 خمیر هزارلا
🥢 مقداری آرد
🔹سیب ها را خرد کرده و با کره و شکر و کمی دارچین تفت میدیم . وقتی کمی نرم شد و شیره دار شد شعله رو خاموش میکنیم و میذاریم سرد بشه.
خمیر هزارلا را به تکه های مربع برش میدهیم ( قبلش زیر خمیر را آرد میپاشیم که نچسبه ) و مواد را داخل آن میریزیم و مثل فیلم می پیچیم و روی آن کمی زرده تخم مرغ میزنیم به همراه کمی شکر و دارچین .
فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه گرم میکنیم و ۲۰ دقیقه داخل فر میذاریم
و بیرون میاریم و با پودر قند تزیین میکنیم
بفرست واسه همه ی خانومای
#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c