4.74M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
🍔 یه خمیر هزار لا رو از وسط نصف میکنیم( اگر کامل رول کنیم گلبرگ‌ها درشت میشن و قشنگ نیست ) بعد روش یکم شیر میزنیم تا مخلوط شکر و دارچین بهش بچسبه ، مثل ویدیو میپیچیم که حالت گل بگیره . برای رومال هم شیر میزنیم حالا برای ۲۰ دقیقه با دمای ۱۶۰ میزاریم داخله ایرفرایر تا طلایی بشه بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c