🍔#نان_تست_پیتزا_پپرونی
🥢2 عدد نان کم کالری
🥢 پاستا 40 گرم
🥢 20 گرم رب گوجه فرنگی
🥢 1/2 قاشق چایخوری پونه کوهی
🥢 یک پیمانه شیرین کننده یا شکر
🥢 برش های فلفلی 30 گرم
🥢 30 گرم چدار کم چرب
🥢 40 گرم موزارلای کم چرب
🔹پاستا، پوره گوجه فرنگی، بیشتر پونه کوهی و کمی شیرین کننده یا شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. پپرونی را از 2 قطعه کامل جدا کنید. روی سس پیتزای خانگی خود از نان بریزید، سپس پنیرها را روی آن قرار دهید.
یک تکه نان پپرونی ورقه ای کوچک را اضافه کنید، طرف دیگر 2 برش کامل پپرونی را روی آن قرار دهید. کل قسمت پپرونی را روی تکه نان دیگر قرار دهید. روی یک پیمانه پونه کوهی بپاشید. 2 خلال دندان را بین 2 برش فلفلی قرار دهید تا در سرخ کن هوا نریزد و روی 180 درجه سانتیگراد به مدت 5 تا 7 دقیقه بپزید و لذت ببرید.
بفرست واسه همه ی خانومای
#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c