🍔#باقلوا
🥢۲۰ عدد خمیر باقلوا
🥢 ۱۰۰ گرم کره ذوب شده
🥢 ۳۰۰ گرم مخلوط آجیل که دوست دارید
🥢 ۱/۴ پیمانه شکر
🥢 ۲ قاشق عسل
🔹برای شربت
🥢 ۱ پیمانه شکر
🥢 ۱/۲ پیمانه آب
🥢 ۱ قاشق چایخوری آب لیمو
🥢 کمی پوست پرتقال رنده شده
🔹فر را با دمای ۱۷۰ درجه گرم کنید.
آجیل ها را خرد کنید، شکر و عسل را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
یک برگ باقلوا را روی سطح کار قرار دهید و روی آن را کره ذوب شده بمالید .برگ را به نصف بچسبانید. لبه های دو طرف را تا کنید تا در مرکز به هم برسند.
۲ تا ۳ قاشق از مخلوط آجیل را روی خمیر قرار دهید. خمیر را به صورت آب نبات درآورید. انتهای آن را با نخ مناسب گره بزنید. در قالب قرار دهید
برای بقیه خمیر باقلوا این کار را تکرار کنید.
سینی را در فر قرار دهید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید تا خمیر طلایی شود.
در این فاصله شربت را آماده کنید: شکر و آب را در قابلمه ای گرم کنید تا شکر آب شود. آب لیمو و پوست پرتقال را اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگر بجوشانید.
شربت داغ را به محض بیرون آمدن سینی از فر روی باقلوا بریزید.
بفرست واسه همه ی خانومای
#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c