فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍔 🥢3 عدد سینه مرغ یا ران بدون استخوان 🥢 3 حبه سیر 🥢 آب نصف لیمو 🥢 1 قاشق چایخوری پودر چیلی 🥢 1 قاشق چایخوری کاری 🥢 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه نمک 🔹 برای سس: 🥢 4 قاشق غذاخوری ماست 🥢 خردل 1 قاشق چایخوری 🥢 1.5 قاشق غذاخوری سس مایونز 🥢 1 قاشق چایخوری سس گوجه فرنگی 🥢 1 پیمانه جعفری 🥢 2 قاشق غذاخوری آب لیمو 🥢 فلفل سیاه ، نمک و آویشن 🥢 پیاز ، کاهو ، گوجه فرنگی 🥢 نان لواش یا تورتیلا 🔹مرغ ها به مکعب بریده می شوند یک تابه مناسب را گرم کرده و کمی روغن زیتون بریزید. سینه ها در یک تابه داغ پخته می شوند پس از 5 دقیقه ، سیر ریز خرد شده به آن اضافه می شود.وقتی کاملاً آبکش شد ، نمک ، ادویه جات و آب لیمو اضافه می شوند و خوب مخلوط می شوند ، پس از کمی تفت دادن بیشتر ، از اجاق برداشته می شود از طرفی مواد لازم برای سس را داخل کاسه برده و مخلوط میکنند.پیاز ، گوجه فرنگی و سبزیجات را خرد کنید نان لواش روی بشقاب قرار می گیرد.ابتدا مقداری سس در وسط پهن می شود مواد مرغ، پیاز ، گوجه فرنگی و کاهو روی آن قرار می گیرد.سس دوباره روی آن ریخته می شود وپیچیده می شود بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c