7.92M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
🍔 🥢80 گرم آب 🥢 160 گرم شکر 🥢 200 میلی خامه صبحانه 🥢 60 گرم کره 🥢 400 گرم بادام زمینی 🥢 200 گرم شکلات شیری 🔹تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید آب و شکر را داخل تابع بریزید و هم بزنید تا شکر کاراملیزه شود و طلایی رنگ شود. خامه هم دمای محیط را اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا یکدست شود. وقتی سس کارامل شروع به تغییر رنگ کرو کره را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سس را از روی حرارت بردارید و بادام زمینی بوداده را هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید کف قالب 20 در 30 کاغذ روغنی پهن کنید مواد را یکدست داخل قالب پهن کنید. روی مواد بادام زمینی نایلکس گذاشته و خوب فشرده کنید. نایلکس را برداشته و مواد را نیم ساعت داخل یخچال بگذارید. شکلات را به روش بنماری ذوب کنید و 20 گرم از شکلات را نگه دارید و بقیه شکلات را روی بادام زمینی‌ها پخش کنید. دوباره داخل یخچال بگذارید تا شکلات ببندد و شکلاتی که جدا کرده بودید داخل قیف ریخته و روی بخار آب دوباره ذوب کرده و با خطوط شکلاتی تزئین کنید. بعد از 1_2 ساعت از قالب خارج کنید. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c