🍔#اسلایس_بادام_زمینی
🥢80 گرم آب
🥢 160 گرم شکر
🥢 200 میلی خامه صبحانه
🥢 60 گرم کره
🥢 400 گرم بادام زمینی
🥢 200 گرم شکلات شیری
🔹تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید آب و شکر را داخل تابع بریزید و هم بزنید تا شکر کاراملیزه شود و طلایی رنگ شود.
خامه هم دمای محیط را اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید تا یکدست شود.
وقتی سس کارامل شروع به تغییر رنگ کرو کره را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
سس را از روی حرارت بردارید و بادام زمینی بوداده را هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید
کف قالب 20 در 30 کاغذ روغنی پهن کنید مواد را یکدست داخل قالب پهن کنید.
روی مواد بادام زمینی نایلکس گذاشته و خوب فشرده کنید.
نایلکس را برداشته و مواد را نیم ساعت داخل یخچال بگذارید.
شکلات را به روش بنماری ذوب کنید و 20 گرم از شکلات را نگه دارید و بقیه شکلات را روی بادام زمینیها پخش کنید.
دوباره داخل یخچال بگذارید تا شکلات ببندد و شکلاتی که جدا کرده بودید داخل قیف ریخته و روی بخار آب دوباره ذوب کرده و با خطوط شکلاتی تزئین کنید.
بعد از 1_2 ساعت از قالب خارج کنید.
بفرست واسه همه ی خانومای
#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c