✍مواد لازم: 🥢 آرد : ۳ ق غ پر 🥢 آب : یک لیوان 🥢 نمک : ۱ ق چ 🥢 روغن : ۴ ق غ 🥢 زعفران : مقداری 🔹آرد رو با آب سرد ، نمک ، زعفران مخلوط میکنیم تا کاملا یک دست بشه . کف قابلمه روغن میریزیم و وقتی داغ شد موادمون رو داخلش میریزیم ( شعله کم ) بعد از اینکه تهدیگ یکم خودشو گرفت و حباب های بزرگ زد ،برنج یا ماکارونی رو روش میریزیم و دم کنی میذاریم. با شعله کم به مدت ۴۵ دقیقه
بفرست واسه همه ی خانومای #کدبانو 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c