🍔#دسر_خرمالو
🥢خرمالو رسيده ٤ عدد متوسط
🥢 شير نصف ليوان
🥢 بستني وانيلي نصف ليوان
🥢 خامه صبحانه ٢ ق غ
🥢 پودر ژلاتين ١ ق س پر
🥢 شكر ٢ تا٣ ق
🥢 وانيل مقدار كمي
🔹پوست خرمالو را گرفته و مغز آن را داخل ميكسر ريخته تا پوره شود ژلاتين را با ١/٤ فنجان آب بن ماري كنيد شير و شكر و وانيل را روي حرارت گذاشته تا فقط ولرم بشه ژلاتين رو ب شير اضافه كنيد و بعد بستني و پوره خرمالو و خامه مايه رو داخل قالبي که با آب مرطوب كرديم و چند دقيقه داخل فريزر گذاشتم ريخته و ب مدت دو سه ساعت داخل يخچال قرار ميديم تا خودشو بگيره سفت بشه
🔹 ميزان شكرو ميتونيد بسته به خرمالو کم یا اضافه كنيد
بفرست واسه همه ی خانومای
#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c