🍔#پاناکوتا_لوتوس
✍مواد لازم:
🥢 خامه صبحانه یک پاکت ۲۰۰ گرمی
🥢 شکر ۱۰ قاشق غذاخوری
🥢 کرم بیسکوییت برای داخل دسر ۲ قاشق غذاخوری
🥢 شیر پر چرب ۴ پیمانه
🥢 پودر ژلاتین ۴ قاشق غذاخوری
🥢 آب سرد نصف پیمانه
🔹اگر میخوایین دسر بافت سفتتری داشته باشه فرمش رو بهتر حفظ کنه میتونید ۵ قاشق ژلاتین بزنید ، و اینکه شکر رو هم میتونید بیشتر بریزید اگر شیرینتر میخوایین ، حداقل ۷ ساعت توی یخچال استراحت بدین ، و مطابق ویدیو مراحل رو انجام بدین.
بفرست واسه همه ی خانومای
#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c