30.68M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
🍔 🔹بعد از اینکه بهارنارنج‌ها رو پختی آبکشش کن و تا تلخیش گرفته بشه. 🔹یک لیوان از آبی که آبکشیش کردی رو‌ نگه دار که با شکر و آب مخلوط کنی. 🔹شکر که حل شد بهارنارنج‌های پخته شده رو بهش اضافه کن و به مدت پنج ساعت با شعله خیلی ملایم اجازه بده مربات بپزه. 🔹پنج دقیقه قبل از خاموش کردن بهش آب لیمو اضافه کن که شکرک نزنه. 🔹از روی حرارت که برداشتی بذار تا فرداش با در بسته بمونه که رنگش تیره بشه. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c