🍔#مربای_بهارنارنج
🔹بعد از اینکه بهارنارنجها رو پختی آبکشش کن و تا تلخیش گرفته بشه.
🔹یک لیوان از آبی که آبکشیش کردی رو نگه دار که با شکر و آب مخلوط کنی.
🔹شکر که حل شد بهارنارنجهای پخته شده رو بهش اضافه کن و به مدت پنج ساعت با شعله خیلی ملایم اجازه بده مربات بپزه.
🔹پنج دقیقه قبل از خاموش کردن بهش آب لیمو اضافه کن که شکرک نزنه.
🔹از روی حرارت که برداشتی بذار تا فرداش با در بسته بمونه که رنگش تیره بشه.
بفرست واسه همه ی خانومای
#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c