26.31M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
🍔
✍مواد لازم:
🥢 انگور بی دونه یک کیلو
🥢 گردو یک مشت
🥢 هل درصودت تمایل یک عدد

🔹این مربای گیلانی رو به عنوان صبحانه یا بجای قند کنار چای یا بعضی از قدیمی ها هم تو کره این مربا رو سرخ میکردن و روش تخم مرغ نیمرو میکردن و با برنج یا نون به عنوان  صبحانه میل میکردن مخصوصا قبل کار مزرعه و برنجکاری.

 اضافه کردن گردو و هل دلبخواهیه. این مربا شیره یا شربتی نداره و بسیار غلیظ درست میشه.
انگور بهتره بدون دونه باشه و اگه از انگور قرمز محلی استفاده کنبد مرباتون خوشرنگ ترمیشه.
سعی کنید انگوراتون شیرین باشه چون این مربا شکر نداره و شیرینیش طبیعیه.

بفرست واسه همه ی خانومای  😍😍

نوش جان 😋😋

🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c