33.7M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
🍔 🥢تخم مرغ ۴ عدد 🥢 وانیل کمی 🥢 آرد ۱ لیوان 🥢 پکینگ پودر ۱ قاشق 🥢 روغن مایع ۴ قاشق 🥢 ماست ۴ قاشق 🥢 زعفران‌کمی 🔹مواد لازم برای شهد: 🥢 شکر ۱ونیم لیوان 🥢 آب ۱ و نیم لیوان 🥢 جوهر لیمو نوک قاشق 🥢 زعفران و گلاب کمی 🔹مواد میانی: 🥢 گردو+گل محمدی+ دارچین 🔹اول شکر و آب رو میزاریم‌روی حرارت کم بجوشه بعد ۲۰ دقیقه زعفران و گلاب و جوهر لیمو رو بهش اضافه میکنیم ۵ دقیقه بعد زیر گاز رو خاموش میکنیم میزاریم کنار خنک بشه 🔹تخم مرغ هارو با وانیل با همزن ۱ دقیقه هم میزنیم بعد بهش زعفران+ماست+روغن مایع رو اضافه کرده کمی هم میزنیم بعد ارد و پکینگ پودر رو که از صافی رد کردیم رو دوباره بهش اضافه کرده قشنگ مخلوط کنید 🔹کف قالب رو بدون اینکه چرب کنید نصف موادرو اضافه میکنیم و مواد میانی رو میریزیم بعد بقیه مواد رو روش اضافه میکنیم 🔹خاگینه رو میزاریم داخل فر از قبل گرم شده(۱۰ دقیقه) بالاو پایین همزمان روشن باشه دمای فر ۱۸۰ درجه ۲۰ دقیقه 🔹بعد اینکه از فر درآوردیم شهد رو بهش اضافه میکنیم ۵ دقیقه بعد بر میگردونیم و تزیین میکنیم بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c