🍔#خاگینه
🥢تخم مرغ ۴ عدد
🥢 وانیل کمی
🥢 آرد ۱ لیوان
🥢 پکینگ پودر ۱ قاشق
🥢 روغن مایع ۴ قاشق
🥢 ماست ۴ قاشق
🥢 زعفرانکمی
🔹مواد لازم برای شهد:
🥢 شکر ۱ونیم لیوان
🥢 آب ۱ و نیم لیوان
🥢 جوهر لیمو نوک قاشق
🥢 زعفران و گلاب کمی
🔹مواد میانی:
🥢 گردو+گل محمدی+ دارچین
🔹اول شکر و آب رو میزاریمروی حرارت کم بجوشه بعد ۲۰ دقیقه زعفران و گلاب و جوهر لیمو رو بهش اضافه میکنیم ۵ دقیقه بعد زیر گاز رو خاموش میکنیم میزاریم کنار خنک بشه
🔹تخم مرغ هارو با وانیل با همزن ۱ دقیقه هم میزنیم بعد بهش زعفران+ماست+روغن مایع رو اضافه کرده کمی هم میزنیم بعد ارد و پکینگ پودر رو که از صافی رد کردیم رو دوباره بهش اضافه کرده قشنگ مخلوط کنید
🔹کف قالب رو بدون اینکه چرب کنید نصف موادرو اضافه میکنیم و مواد میانی رو میریزیم بعد بقیه مواد رو روش اضافه میکنیم
🔹خاگینه رو میزاریم داخل فر از قبل گرم شده(۱۰ دقیقه)
بالاو پایین همزمان روشن باشه
دمای فر ۱۸۰ درجه ۲۰ دقیقه
🔹بعد اینکه از فر درآوردیم شهد رو بهش اضافه میکنیم ۵ دقیقه بعد بر میگردونیم و تزیین میکنیم
بفرست واسه همه ی خانومای
#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c