13.7M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
🍔 🥢بادمجون پنج عدد 🥢 سینه مرغ یک عدد 🥢 پیاز درشت یک عدد 🥢 فلفل دلمه یک عدد 🥢 نمک،زردچوبه،فلفل سیاه 🥢 پاپریکا یا پولبیبر ،ارومات 🥢 رب گوجه دو ق غ خ 🥢 زعفرون ب م ل 🥢 روغن، برنج 🔹پیاز داغ کن نمک بزن و مرغ وتفت بده و فلفل دلمه رو اضافه کن حالا رب گوجه بزن و حسابی روغن انداخت بادمجونای سرخ شده رو اضافه کن یکم اب جوش اضافه کن در حدی ک مواد بپزه و ابش کشیده بشه حالا بادمجونای خام و نازک برش بزن نمک بپاش زهرش خارج بشه حالا خشکش کن روغن بریز کف طرف بچین کف قابلمه یک لایه برنج ابکش و مواد و لایه لایه بریز بزار دم‌بشکه حرارت گاز اگر خیلی کم بتشه بادمجونا نرم میشه زیاد باشه میسوزه پس حرارت گاز مهمه تا تهدیگ طلایی داشته باشی حرارت ملایم یکم بیشتر تهدیگ نباید تشنه روغن باشه پس کامل طرف و با روغن بپوشون بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c