🍔#قارچ_سوخاری
🔹ببین انقد ترد و خوشمزه است که باورت نمیشه.
بعد از این دیگه از بیرون قارچ سوخاری نمیگیری
به تعدادی قارچ نسبتا بزرگ احتیاج داریم
که تمیز شسته بشن و کامل خشک بشه.
بعد به ابعادی که میبینید نه خیلی نازک و نه خیلی ضخیم برش میدیم.
١/٢ پیمانه آرد رو با نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، و آویشن و ١ غ چ بیکینگ پودر ترکیب کردم و حدود ١/٢ پیمانه آب ریختم مقدار آب و آرد رو طوری تنظیم کنید که به غلظت مناسب برسه.
بعد آغشته کنید و سرخ کنید
بفرست واسه همه ی خانومای
#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c