🍔#حلوا_شیره_ی_انگور
✍مواد لازم:
🥢 آرد يك پيمانه
🥢 شيره انگور يك پيمانه
🥢 گلاب يك چهارم پيمانه
🥢 زعفران چند قاشق
🥢 آب نصف پيمانه
🥢 پودر هل يك ق.چ
🥢 روغن حدودا نصف پيمانه اما كم كم اضافه بشه
🥢 كره ٢٠ گرم
🔹شيره انگور اگه كم شيرين بود بهش آب كمتري اضافه كنيد يا مقدار شيره رو بيشتر كنيد شيره انگور رقيق نياز به آب زياد نداره حتما تست كنيد كه ترش نباشه
آرد رو مرحله اول در حد گرفتن خامي تفت بدين، با روغن هم زياد نياز به تفت دادن نيست چون رنگ شيره باعث تيره شدن حلوا ميشه حواستون باشه
كره هم اختياري اما بافت حلوا رو بي نظير و همين طور خوش طعم ميكنه سعي كنيد حذفش نكنيد
شيره هم اصلا نياز به گرم شدن نداره فقط طي چند مرحله اضافه كنيد و حرارت كاملا ملايم
بفرست واسه همه ی خانومای
#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c