🍔#ماهی_تابه_ای
✍مواد لازم:
🥢 ماهی فیله شده ۳۰۰ گرم نگینی خورد شده(هر نوع ماهی میتونه باشه من از ماهی تیلاپیا استفاده کردم)
🥢 آب ۱ عدد پیاز (تقریبا ۱ استکان)
🥢 فلفل دلمه رنگی مقداری
🥢 آب لیموی تازه ۲ ق غ خ
🥢 زعفران سابیده شده به مقدار کافی
🥢 نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز، پودر تخم گشنیز، زردچوبه
🥢 روغن ۱ ق غ خ
🥢 زعفران دم شده
🥢 کره ۲ ق غ خ
🔹تمامی مواد رو با هم ترکیب کرده و ۲ ساعتی میذاریم بمونه که طعم ها به خورد ماهی بره.
سیخ های چوبی رو از قبل توی آب داغ میذاریم که موقع سرخ کردن و یا کبابی کردن نسوزه و ماهی به سیخ ها نچسپه. حالا فلفل ها رو مکعبی خورد میکنیم و به ترتیب طبق ویدیو به سیخ میکشیم و توی ترکیب کره و روغن سرخشون میکنیم تقریبا هر طرف ۷ دقیقه سرخ بشه کافیه. حین سرخ شدن هم ترکیب زعفران و کره رو رومال میکنیم روی ماهیا که خوش طعم تر بشه.
بعد با یه پلوی خوشمزه و یا سبزی پلو سرو کنید و لذتشو ببرید.
میتونین همین رو توی فر و یا روس منقل هم درست کنین.
بفرست واسه همه ی خانومای
#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c