20.66M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 ماهی فیله شده ۳۰۰ گرم نگینی خورد شده(هر نوع ماهی میتونه باشه من از ماهی تیلاپیا استفاده کردم) 🥢 آب ۱ عدد پیاز (تقریبا ۱ استکان) 🥢 فلفل دلمه رنگی مقداری 🥢 آب لیموی تازه ۲ ق غ خ 🥢 زعفران سابیده شده به مقدار کافی 🥢 نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر سیر، پودر پیاز، پودر تخم گشنیز، زردچوبه 🥢 روغن ۱ ق غ خ 🥢 زعفران دم شده 🥢 کره ۲ ق غ خ 🔹تمامی مواد رو با هم ترکیب کرده و ۲ ساعتی میذاریم بمونه که طعم ها به خورد ماهی بره. سیخ های چوبی رو از قبل توی آب داغ میذاریم که موقع سرخ کردن و یا کبابی کردن نسوزه و ماهی به سیخ ها نچسپه. حالا فلفل ها رو مکعبی خورد میکنیم و به ترتیب طبق ویدیو به سیخ میکشیم و توی ترکیب کره و روغن سرخشون میکنیم تقریبا هر طرف ۷ دقیقه سرخ بشه کافیه. حین سرخ شدن هم ترکیب زعفران و کره رو رومال میکنیم روی ماهیا که خوش طعم تر بشه. بعد با یه پلوی خوشمزه و یا سبزی پلو سرو کنید و لذتشو ببرید. میتونین همین رو توی فر و یا روس منقل هم درست کنین. بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c