29.82M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
🍔 🥢آرد سفید قنادی ۲ لیوان 🥢 پودر قند (نثار) ۱/۵ لیوان 🥢 کره ۵۰گرم 🥢 روغن جامد ۷۵گرم یا یک سوم لیوان 🥢 پودر زنجبیل ۲ ق غ 🥢 پودر هل ۱ ق چ 🥢 پودر پسته یا پودر گلسرخ برای تزئین 🥢 گردو به دلخواه 🥣طرز تهیه: برای شروع ابتدا آرد را داخل تابه ای الک کرده و روی حرارت کم بمدت نیمساعت تفت می دهیم تا بوی آرد بلند شده و خامی آرد گرفته شود، حلوا نباید تغییر رنگ بدهد. باید آرد بصورت مرتب زیر و رو شود در غیر این صورت آردهای زیری خیلی زود میسوزد برای داشتن حلوای نرم و باکیفیت، پس از این مرحله مجدد آرد را الک کنید. سپس کره و روغن جامد را اضافه کرده و هم می زنیم و ۵-۶ دقیقه دیگر تفت میدهیم بعد حرارت را خاموش کرده و صبر می کنیم تا موادمون کاملا ولرم شود. سپس پودر قند الک شده، زنجبیل و هل را به مخلوط خنک شده اضافه کرده و مواد را کاملا ورز می دهیم تا به خورد هم بروند. حلوا رو میتوانیم روی سینی پهن کرده و با چاقو برش بزنیم و داخل یخچال بزارین تا خودشو بگیره بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c