🍔#حلوا_زنجبیلی
🥢آرد سفید قنادی ۲ لیوان
🥢 پودر قند (نثار) ۱/۵ لیوان
🥢 کره ۵۰گرم
🥢 روغن جامد ۷۵گرم یا یک سوم لیوان
🥢 پودر زنجبیل ۲ ق غ
🥢 پودر هل ۱ ق چ
🥢 پودر پسته یا پودر گلسرخ برای تزئین
🥢 گردو به دلخواه
🥣طرز تهیه:
برای شروع ابتدا آرد را داخل تابه ای الک کرده و روی حرارت کم بمدت نیمساعت تفت می دهیم تا بوی آرد بلند شده و خامی آرد گرفته شود، حلوا نباید تغییر رنگ بدهد.
باید آرد بصورت مرتب زیر و رو شود در غیر این صورت آردهای زیری خیلی زود میسوزد
برای داشتن حلوای نرم و باکیفیت، پس از این مرحله مجدد آرد را الک کنید.
سپس کره و روغن جامد را اضافه کرده و هم می زنیم و ۵-۶ دقیقه دیگر تفت میدهیم
بعد حرارت را خاموش کرده و صبر می کنیم تا موادمون کاملا ولرم شود.
سپس پودر قند الک شده، زنجبیل و هل را به مخلوط خنک شده اضافه کرده و مواد را کاملا ورز می دهیم تا به خورد هم بروند.
حلوا رو میتوانیم روی سینی پهن کرده و با چاقو برش بزنیم و داخل یخچال بزارین تا خودشو بگیره
بفرست واسه همه ی خانومای
#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c