🍔#مرغ_بریون
🔹اول به مرغها نمک و شکر بزن
شکر فقط یک ق چ هست و اصلا شیرین نمیشه فقط باعث میشه رنگش زیبا شه
بعد دو ساعت استراحت
بعد خونابه رو دور بریز
بهش زعفرون دم کرده بزن ماساژ بده
بعد پیاز خلالی و فلفل قرمز
دوباره دو ساعت استراحت
در ابتدا دمای دویست و بیست درجه ب مدت نیم ساعت
بعد دمای صد و پنجاه تا صد و شصت به مدت یک ساعت و تمام
بفرست واسه همه ی خانومای
#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c