15.69M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 آب مرکبات ۱ لیوان 🥢 پودر زنجبیل نصف ق چ 🥢 عسل ۱ ق م 🥢 پودر ژلاتین ۳ ق غ + آب سرد ۱ لیوان (روی بخار کتری بنماری شه) ‌ حداقل ۲-۳ ساعت بذارین تو یخچال. ‌ تو ظرف درب بسته تو یخچال نگهداری کنین و میتونین روزی یه دونه ازشون میل کنین. زود خراب نمیشه اما برای اینکه خواصشو حفظ کنه خیلی طولانی نگه ندارین و تازه به تازه درست کنین بهتره بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c