🍔#کوفته_برنجی
🥢پیاز متوسط رنده شده ۱ عدد
🥢 گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
🥢 لپه پخته شده ۱ پیمانه
🥢 برنج کمی زنده ۱/۵ پیمانه
🥢 تخم مرغ ۲ عدد
🥢 شوید ۴ ق غ
🥢 مرزه ۴ ق غ
🥢 ترخون ۳ ق غ
🥢 زردچوبه ۱/۵ ق چ
🥢 نمک و فلفل به میزان لازم
🔹برای سس
🥢 پیاز بزرگ نگینی خردشده ۱ عدد
🥢 رب گوجه فرنگی ۳ ق غ
🥢 ادویه به میزان لازم
🥢 آب ۵ لیوان
🔹پیاز رو رنده میکنیم و گوشت چرخ کرده رو اضافه میکنیم، برنج و لپه و سبزی ها، ادویه به علاوه تخم مرغ ها اضافه میکنیم، و حسابی یعنی حسابی ها ورز میدیم، بعد از ورز دادن حسابی یه کاسه آب میزاریم کنار دستمون و توپ های یه اندازه برمیداریم و اگر خواستیم میتونیم
داخلش آلو و زرشک قرار بدیم.
🔹برای سس
پیاز بزرگ رو نگینی خرد میکنیم وقتی کمی طلایی شد زردچوبه رو اضافه میکنیم و بعد از کمی تفت رب گوجه، نمک و فلفل رو اضافه کرده و تفت میدیم و به اندازه ۴ تا ۵ لیوان آب میریزیم مقدار آب هم باید در حدی باشه که روی کوفته ها رو بگیره.
بعد از اینکه آب جوش اومد میتونیم کوفته ها رو داخل سس بزاریم و بعد از اون زیر گاز رو کم میکنیم و میزاریم ۱ ساعت بپزد.
میتونین کوفته ها رو قبل از انداختن داخل سس حدود نیم ساعت داخل
یخچال قرار دهید.
بفرست واسه همه ی خانومای
#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c