10.76M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
🍔 ✍مواد لازم: 🥢 آرد: ۲۰۰ گرم 🥢 آب ۲۰۰ گرم 🥢 خمیرمایه تر ۱۸ گرم (خشک ۹ گرم) 🥢 شکر ۱۰ گرم 🔹مواد لازم برای شربت بار: 🥢 شکر ۵۰۰ گرم 🥢 آب ۲۵۰ گرم 🥢 جوهرلیمو یا آبلیمو یه ذره 🥢 گلاب به مقدار دلخواه (حدود ۲ ۳ ق غ بزنین اوکیه 🥣طرز تهیه: آب ولرم جوری که دستمون رو نگه داشتیم داخلش نسوزه شکر رو توش حل میکنیم اگه مخمر خشک بود اضافه کنین، هم بزنین، روشو یه پارچه بندازین بزارین جای گرم تا ۱۰ دقیقه عمل بیاد اگه مخمر تر بود که مثل من فقط با آب مخلوط کنین آرد رو توی چند مرحله اضافه کنین چون ممکنه همش لازم نشه سلفون بکشین روی ظرف بزارین جای نسبتا گرم به مدت ۱ ساعت بعد که حجم گرفت خمیر رو مخلوط کنین بریزین داخل قیف روغن رو بزارین داغ بشه و بعد بامیه رو داخلش پایپ کنین، حرارت متوسط رو به بالا باشه کنارشم یه شربت ولرم داشته باشین که بعد از روغن بندازین داخل شربت و فقط در حدی که کل بامیه شربتی بشه کافیه این بامیه ها ظاهری شلخته داره و دستفروش ها توی بازار یا جاهای دیگه میفروشن با بامیه خشک و هندی و ماه رمضونی فرق داره اگر با حرارت پایین سرخ کنین رد ماسوره میمونه اما فوق العاده خشک میشه و خوب حجم نمیگیره بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c