🍔#عصاره_ی_قلم
✍مواد لازم:
🥢 یک عدد قلم گوساله ی بزرگ
🥢 سه لیتر آب
🥢 برگ بو دو الی سه عدد
🥢 فلفل سیاه ۳۰دانه
🥢 زردچوبه یک ق غ
🥢 نمک یک ق غ
🥢 پیازسه عدد متوسط
🥢 سیر سه حبه
(دارچین،هویج،ساقه ی کرفس و...هم میشه ریخت ولی توصیه میکنیم غیر از موارد بالا چیزی نزنین تا طعمش خراب و قر و قاطی نشه)
🔹قلم ها رو باآب داغ شسته داخل قابلمه ی بزرگ به همراه سایر موارد ریخته و وقتی که جوش امد زیرش رو تا اخرین درجه کم و درب قابلمه روگذاشته وبذارین ۲۴ساعت بمونه،بیش از یک سوم آب باید تبخیر شده باشه .بعد از ۲۴ساعت میذاریم خنک شه، صافش میکنیم و میذاریم ۱۴ساعت توی یخچال بمونه تا ژلاتینی شه و روغنش کامل بیاد روش.روغن ها رو مثل ویدئودور بریزید و در زیپ کیپ بسته بندی کنید بره داخل فریزر.
نکته ی مهم برای ژلاتینی شدن آب قلم رعایت نسبت آب و قلم هاست و اینکه بذاریم بیش از ۱۴ساعت توی یخچال بمونه.
بفرست واسه همه ی خانومای
#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c