🍔#ترشی_کلم_برگ_بنفش
🥢کلم برگ بنفش دو عدد بزرگ(حدودا ۴ کیلو)
🥢 نمک دو قاشق غذا خوری سر پر
🥢 تخم گشنیز ۱ قاشق غذا خوری
🥢 نعنا یک قاشق چای خوری
🥢 سرکه حدودا ۱ لیتر (۴ لیوان)
🥢 نبات یک تیکه متوسط
🔹دلیل اینکه به کلم ها نمک میزنیم اینه که آب میان بافتی کلم خارج بشه و باعث کپک زدن ترشی نشه و بتونیم مدت طولانی تری توی یخچال نگهداری کنیم
حتما تایم بگیرید که نمک و کلم بیشتر از یک ساعت توی ظرف نباشن چون باعث میشه کلم نرم و حالت تخمیری پیدا کنه
اگه با تیزی سرکه مشکلی ندارید میتونید نبات رو حذف کنید
اگر دوست دارید طعم این ترشی ملس باشه میتونید از نبات بیشتری استفاده کنید
۴ کیلو کلم برگ خرد شده حدودا ۳ کیلو ترشی به شما میده
اگر دوست دارید ترشیتون تند باشه میتونید دوتا فلفل تند رو خرد کنید و توی ترشی بریزید
ترشی کلم نیازی به سیر و ترخون و مزه و شوید و … نداره بهترین ادویه تخم گشنیز و کمی نعناست
از نظر من جدا کردن چند لایه ی رویی از کلم برگ و شستن و خشک کردنش باعث تمیز شدن کلم میشه چون داخل کلم که آلوده نیست… اما اگر خیلی حساسید بعد از خرد کرد کلم برگ بشوریدش و زمان بدید تا کاملا خشک بشه
بفرست واسه همه ی خانومای
#کدبانو 😍😍
نوش جان 😋😋
🥙 آشپزی کد بانو ↙️
https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c