12.54M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
🍔 🥢کلم برگ بنفش دو عدد بزرگ(حدودا ۴ کیلو) 🥢 نمک دو قاشق غذا خوری سر پر 🥢 تخم گشنیز ۱ قاشق غذا خوری 🥢 نعنا یک قاشق چای خوری 🥢 سرکه حدودا ۱ لیتر (۴ لیوان) 🥢 نبات یک تیکه متوسط 🔹دلیل اینکه به کلم ها نمک میزنیم اینه که آب میان بافتی کلم خارج بشه و باعث کپک زدن ترشی نشه و بتونیم مدت طولانی تری توی یخچال نگهداری کنیم حتما تایم بگیرید که نمک و کلم بیشتر از یک ساعت توی ظرف نباشن چون باعث میشه کلم نرم و حالت تخمیری پیدا کنه اگه با تیزی سرکه مشکلی ندارید میتونید نبات رو حذف کنید اگر دوست دارید طعم این ترشی ملس باشه میتونید از نبات بیشتری استفاده کنید ۴ کیلو کلم برگ خرد شده حدودا ۳ کیلو ترشی به شما میده اگر دوست دارید ترشیتون تند باشه میتونید دوتا فلفل تند رو خرد کنید و توی ترشی بریزید ترشی کلم نیازی به سیر و ترخون و مزه و شوید و … نداره بهترین ادویه تخم گشنیز و کمی نعناست از نظر من جدا کردن چند لایه ی رویی از کلم برگ و شستن و خشک کردنش باعث تمیز شدن کلم میشه چون داخل کلم که آلوده نیست… اما اگر خیلی حساسید بعد از خرد کرد کلم برگ بشوریدش و زمان بدید تا کاملا خشک بشه بفرست واسه همه ی خانومای 😍😍 نوش جان 😋😋 🥙 آشپزی کد بانو ↙️ https://eitaa.com/joinchat/3050569827C3a03ef260c