#نکات_کدبانوگری_شمیم
🥘رفع سوختگی خورش 🥘
⭐️به محض اینکه خورشت ته گرفت زیر آن را خاموش کنید، خورشت را طوری به ظرف دیگر انتقال دهید که بخش سوخته منتقل نشود. سپس کمی روغن، آب، نمک و ادویه به خورش اضافه کنید و بگذارید ادامه پخت را طی کند.
⭐️روش دیگری هم برای خورشت ته گرفته وجود دارد و اینکه ابتدا به آرامی خورشت را در ظرف دیگه ای میریزیم و آب به همراه کمی آبلیمو به آن اضافه میکنیم.یک عدد سیب زمینی را قطعه قطعه کرده ودرون ظرف میگذاریم و هنگام سرو کردن سیب زمینی را از ظرف خارج میکنیم.
◦•●◉✿ شمیم خانواده همدان ✿◉●•◦
🏡
@kashaneh313💞