کله جوش
مواد لازم
گوشت چرخ کرده ... 300 گرم
گردو ... 10 عدد
کشک ... 200 گرم
آرد ... 2 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط ... 2 عدد
نعنا خشک ... 2 قاشق غذاخوری
آب ... 4 لیوان
زردچوبه ... به مقدار لازم
نمک ... به مقدار لازم
فلفل ... به مقدار لازم
طرز تهیه
1- پیازها را پوست بکنید و خلالی خرد کنید.
2- داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و پیازهای خرد شده را درون روغن تفت دهید تا طلایی و نرم شود.
3- سپس مغز گردو ها را خرد کنید و یه پیاز داغ اضافه کنید ، کمی تفت دهید تا گردو ها نیز نرم شود.
4- گوشت چرخ کرده را درون کاسه ای بریزید و نمک و فلفل اضافه کنید ، کمی گوشت را ورز دهید و با دست گلوله های کوچکی از گوشت درست کنید.
5- سپس گوشت قلقلی ها را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید.
6- قابلمه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و درون آن 4 لیوان آب بریزید.
7- سپس آرد ، مقداری زردچوبه ، نمک و فلفل بریزید و بگذارید به جوش بیاید.
8- پس از اینکه آب به جوش آمد کشک را اضافه می کنیم و مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم.
9- پس از 10 دقیقه که مواد جوشید می توانید پیاز داغ ، مغز گردو ها و گوشت قلقلی سرخ شده را اضافه کنید.
10- در انتها نعنا را می ریزیم و اجازه می دهیم 10 دقیقه دیگر مواد بجوشد.
11- در آخر غذا را از روی حرارت بر می داریم و در ظرف مناسبی سرو می کنیم.
@ashpazzkhooneh