هدایت شده از آشپزخونه
کله جوش مواد لازم گوشت چرخ کرده ... 300 گرم گردو ... 10 عدد کشک ... 200 گرم آرد ... 2 قاشق غذاخوری پیاز متوسط ... 2 عدد نعنا خشک ... 2 قاشق غذاخوری آب ... 4 لیوان زردچوبه ... به مقدار لازم نمک ... به مقدار لازم فلفل ... به مقدار لازم طرز تهیه 1- پیازها را پوست بکنید و خلالی خرد کنید. 2- داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و پیازهای خرد شده را درون روغن تفت دهید تا طلایی و نرم شود. 3- سپس مغز گردو ها را خرد کنید و یه پیاز داغ اضافه کنید ، کمی تفت دهید تا گردو ها نیز نرم شود. 4- گوشت چرخ کرده را درون کاسه ای بریزید و نمک و فلفل اضافه کنید ، کمی گوشت را ورز دهید و با دست گلوله های کوچکی از گوشت درست کنید. 5- سپس گوشت قلقلی ها را در روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. 6- قابلمه ای را روی حرارت متوسط قرار دهید و درون آن 4 لیوان آب بریزید. 7- سپس آرد ، مقداری زردچوبه ، نمک و فلفل بریزید و بگذارید به جوش بیاید. 8- پس از اینکه آب به جوش آمد کشک را اضافه می کنیم و مواد را خوب با هم مخلوط می کنیم. 9- پس از 10 دقیقه که مواد جوشید می توانید پیاز داغ ، مغز گردو ها و گوشت قلقلی سرخ شده را اضافه کنید. 10- در انتها نعنا را می ریزیم و اجازه می دهیم 10 دقیقه دیگر مواد بجوشد. 11- در آخر غذا را از روی حرارت بر می داریم و در ظرف مناسبی سرو می کنیم. @ashpazzkhooneh