18.99M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
سه‌شنبه‌ها و 😊 🍲🍵 آرد گندم  ۱ لیوان، کنجد آسیاب شده  ۱ لیوان، کره یا روغن جامد 2 ق غ حدودا ۵۰ گرم، روغن مایع نصف کمتر لیوان شربت: شکر  1.5 لیوان، آب  2.5 لیوان، زعفران ، گلاب  نصف فنجان، هل نصف ق چ شکر و آب و هل و دارچین رو روی حرارت گذاشته و بعد از حل شدن شکر، خاموش می‌کنیم . آرد گندم را کمی تفت می‌دهیم تا بوی آرد در بیاید، بعد از حدود یک ربع تا بیست دقیقه، کنجد آسیاب شده رو اضافه و کمی همراه آرد تفت می‌دیم بعد از الک رد می‌کنیم. با روغن و کره آرد را سرخ کرده. بعد از اینکه رنگ آرد کمی عوض شد شربت را اضافه می‌کنیم بعد گلاب و زعفران را می‌ریزیم و کاملا مخلوط کرده و حلوا را خوب هم زده تا مواد با هم مخلوط بشه گوشه تابه جمع بشه در آخر گهواره کنید. نوش جان😋 ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ 🍃🌹🍃🍃🌹🍃🍃🌹 @ketabkhanehmodafean 🍃🌹🍃🍃🌹🍃🍃🌹