✅ خواص فالوده
✍️ در زمانهای قدیم در تهیه فالوده از روغن بادام، پسته و روغنهای حیوانی نیز استفاده میکردند؛ فالوده یا پالوده از خوردنیهای معروف ایرانی است.
🔶فالوده نوعی
#دسر ایرانی است که با قرار دادن رشتههای باریک نشاسته در محلول آب و شکر تهیه میشود البته میتوان در تهیه آن بهجای شکر، از عسل، قند و نبات هم استفاده کرد.
🔷مصرف مداوم فالوده در افراد مبتلا به
#معده سرد و تر و بیماریهای
#کبدی مثل کبد چرب توصیه نمیشود.
🔶بهتر است برای شیرین کردن فالوده در افراد سالمند یا سردمزاجان از عسل استفاده شود و اگر تخم ریحان یا تخم شربتی به فالوده اضافه شود، در تقویت معده و قطع
#اسهال قویتر عمل میکند.
💥 فالوده در رفع اسهال ناشی از حرارت و
#گرمازدگی کمککننده است؛ فالوده ارزش غذایی بالایی دارد و برای برخی ناراحتیهای ریه و حلق بهویژه در فصول
#گرم سال مفید است.
🔺 اگر کبدتان چرب است از این خوراکی سنتی دوری کنید.