✅ خواص فالوده ✍️ در زمان‌های قدیم در تهیه فالوده از روغن بادام، پسته و روغن‌های حیوانی نیز استفاده می‌کردند؛ فالوده یا پالوده از خوردنی‌های معروف ایرانی است. 🔶فالوده نوعی ایرانی است که با قرار دادن رشته‌های باریک نشاسته در محلول آب و شکر تهیه می‌شود البته می‌توان در تهیه آن به‌جای شکر، از عسل، قند و نبات هم استفاده کرد. 🔷مصرف مداوم فالوده در افراد مبتلا به سرد و‌ تر و بیماری‌های مثل کبد چرب توصیه نمی‌شود. 🔶بهتر است برای شیرین کردن فالوده در افراد سالمند یا سردمزاجان از عسل استفاده شود و اگر تخم ریحان یا تخم شربتی به فالوده اضافه شود، در تقویت معده و قطع قوی‌تر عمل می‌کند. 💥 فالوده در رفع اسهال ناشی از حرارت و کمک‌کننده است؛ فالوده ارزش غذایی بالایی دارد و برای برخی ناراحتی‌های ریه و حلق به‌ویژه در فصول سال مفید است. 🔺 اگر کبدتان چرب است از این خوراکی سنتی دوری کنید.