#ظروف_مفید #ظروف_مضر 1️⃣
📢
معرفی انواع ظروف مفید و مضر برای پخت و پز
بهتر است در چه ظروفی غذا پخته شود؟
از چه ظروفی برای پختن غذای سالم استفاده کنیم؟
به طور کلی ظروف غذا از نظر سلامتی به 3 دسته تقسیم میشوند:
⬅️ظروف مفید
ظروف سنگی، مسی، برنجی
⬅️ظروف مضر
ظروف تفلون، آلومینیومی، روی یا روحی و.....
⬅️ ظروف خنثی
ظروف پیرکس، لعابی، استیل
☑️ در ادامه با ما همراه باشید با خواص و مضرات ظروف 😊
🌼
#فروشگاه_خانه_احسان🌼
🆔
@khaneehsan